Conferința „Creșterea economică și crearea locurilor de muncă. Perspective Europene”, ISL, București

de | 12.07.2012

Conferința “Cresterea economică și crearea locurilor de muncă. Perspective Europene” a avut loc în data de 12.07.2012 și a fost organizată de Institutul de Studii Liberale.

Vorbitorii principali ai acestui eveniment au fost Michael Link, Ministru de Stat în Ministerul Federal de Externe al Germaniei și Călin Popescu Tăriceanu, fost Prim-Ministru al României. Discuția a fost moderată de Cristian David, fost Ministru de Interne și director executiv ISL. De asemenea, conferința a avut invitați de seamă: Andreas von Mettenheim, Ambasadorul Germaniei la București și Pețer-Andreas Bochmann, Director de proiecte FNF pentru Europa de sud-est (Project Director FNF Southeast Europe).

La acest eveniment au participat și reprezentanți ai mediului de afaceri, mediului academic, mediului economic (Daniel Dăianu, Aurelian Dochia), membrii PNL, TNL și colaboratori ISL. Punctul de pornire al conferinței a fost agendă Consiliului European din 28-29 iulie 2012, conferința axându-se pe subiectul creșterii economice și cresrii locurilor de muncă în vederea asigurării unei economii durabile.

Related Posts:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!