Seminarul Liberalismul astăzi, Brașov

de | 10.11.2013

O nouă ediție a seminarului „Liberalismul astazi” s-a desfășurat la Brașov, în perioadă 08 – 10 noiembrie. Acesta a fost organizat de Institutul de Studii Liberale în parteneriat cu „Friedrich Naumann Foundation for Freedom”. Participanții, în număr de 30, au venit din mai multe județe ale țării, precum Timiș, Cluj, Iași, Tg. Mureș, Brașov, Dâmbovița, Sibiu, București.

Lectorii și organizatorii și-au propus să abordeze o metodă interactivă de înțelegere a temei, organizând workshop-uri și dezbateri. Pe parcursul celor trei zile participanții au răspuns pozitiv, au lucrat individual sau în echipe și s-au implicat în toate procedurile interactive din cadrul seminarului.

Au fost abordate teme precum valorile de bază, scopurile și metodele liberalismului în comparație cu alte curente politice, ideologia dincolo de doctrine, valori politice și civice, astfel căutând reforme necesare în domeniul educației, pentru a asigură un viitor mai bun generațiilor următoare. Scopul principal al seminarului a fost că participanții să-și însușească informații despre doctrine și curente liberale, precum și ideologia liberală, dar cel mai important aspect a fost exprimarea liberă și schimbul de idei între ținerii participanți.

Related Posts:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!