Cursul “Instituții Europene. Rol și responsabilități”

de | 26.07.2017

Cursul „Instituții Europene. Rol și responsabilități”, organizat de Institutul de Studii Liberale (ISL) în parteneriat cu Friedrich Naumann Foundation for Freedom (FNF) s-a desfășurat pe parcursul a 2 zile, în perioada 3-5 septembrie 2011, la sediul ISL. Cursul a fost unul de tip Master Training contribuind astfel la formarea celor 10 participanți în vederea susținerii altor seminarii cu aceeași tematică europeană.
Scopul ISL a vizat în mod direct pregătirea și formarea a noi traineri documentați și iscusiți pentru susținerea unor seminarii interactive cu tema “Instituții Europene. Rol și responsabilități”. Pe parcursul programului au fost integrate subiecte de actualitate precum modul de organizare și funcționare a Uniunii Europene.

De asemenea, participanții au fost informați despre semnificația și importanța calității de membru UE, fiind subliniate provocările cu care se confruntă România și UE într-o lume a globalizării. Cursul a folosit metode constructive axându-se pe exprimarea și schimbul de idei între participanți.

Related Posts:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!