Cursul “Instituții Europene. Rol și responsabilități”

de | 17.07.2017

Trainerii pregătiți în sesiunea Master Training din 3-5.09.2010 au susținut cursul pilot 1 „Instituții Europene. Rol și responsabilități”. Acest seminar a fost unul interactiv, oferind șansa celor 20 de participanți să-și exprime liber, în grupuri, părerile personale, contribuind armonios la dezbaterea pro și contra beneficiilor aduse de Uniunea Europeană. Concluzia acestei dezbateri a fost unanimă, stabilindu-se faptul că Uniunea Europeană a fost și este un proiect liberal.
Pe parcursul zilei s-a prezentat și discutat modul de organizare și funcționare a Uniunii Europene, accentuându-se grupurile parlamentare din Parlamentul European, semnificația și importanța calității de membru UE, precum și provocările cu care se confruntă România și UE. Scopul principal al seminarului a vizat însușirea informațiilor actualizate despre Instituțiile Europene, rolul și responsabilitățile acestora de către participanți.

De asemenea, unul dintre cele mai importante aspecte ale cursului a fost exprimarea liberă și schimbul de idei liberale între participanți.

Related Posts:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!